IKT kursuscenter i Søborg

Skrevet af

IKT kursuscenter i Søborg

  I Søborg er der oprettet et IKT kursuscenter, som har til formål at give døve, hørehæmmede og CI-opererede muligheden for forskellige IKT-læringsforløb. Her tilbydes undervisning i en bred vifte af IT værktøjer, programmer, software og IT-borgernære løsninger, som digital postkasse, e-boks, nem Id mm. Samtidig er der blevet mulighed for at skabe en kobling mellem de STU tilbud, og borgere der er på CFD’s øvrige tilbud, med de forskellige tilbud der er i Søborg. Undervisningsstedet er i Søborg. Al undervisning er på tegnsprog, og visuelt støttende for svagere kommunikerende.

 

it kursuscenter soborg stort

Materiale / udstyr

IKT kursuscenter i Søborg har to lokaler. Et undervisningslokale med plads til 4 elever, og et IT værksted med plads til samme antal elever, hvor alle har mulighed for at arbejde med egen computer. Disse har Windows og Microsoft Office programpakke. Der rådes også over foto/videostudie, og printere til foto og plakat tryk. I undervisningslokalet anvendes SmartBoard.

Hvad tilbydes

Der tilbydes IKT undervisning for borgere i dagtilbud (§§103 og 104), arbejde på IT værkstedet for borgere i beskyttet beskæftigelse og der er mulighed for IKT undervisning for eksterne STU elever.

 

 

Læst 2619 gange

1 kommentar

Log ind for at skrive kommentarer

Ledelse

Daglig leder
Anne Raun
Tlf.: 4439 1167
E-mail: ar@cfd.dk

IT- pædagog/underviser
Keld Christensen
Tlf.: 4439 1171
E-mail kc@cfd.dk