PSO borger - Artikel filtreret på dato: Februar 2017

Fælleslegatet for Døve 2017  I år uddeles den samlede pulje for Fælleslegatet for Døve til støtte i forbindelse med PCN Kulturfestivalen i Sverige. Det er derfor ikke muligt at indsende ansøgninger.  

Legatbestyrelsen har i år besluttet med den samlede pulje at støtte deltagelse i PCN’s Kulturfestival for borgere knyttet til CFD. Bevillingen kan fx bruges til fælles transport. Kolmaarden

− I år arrangerer vores svenske venner PCN’s Kulturfestival, der skal holdes i svenske Kolmården. Det er et spændende naturområde, der giver mulighed for mange gode udendørsaktiviteter, fortæller Bruno Madsen fra legatbestyrelsen.

Beslutningen om én samlet tildeling betyder, at det i 2017 ikke er muligt at søge om midler til andre formål.

Det er heller ikke nødvendigt at sende en ansøgning for at få del i bevillingen til Kulturfestivalen. Planlægningsgruppen for de danske deltagere sørger for at orientere alle om brugen af midlerne.

Festivalen finder sted i slutningen af august og begyndelsen af september 2017.

Uddelingen fejres i forbindelse med CFD’s fødselsdag  Fælleslegatet for Døve uddeles til CFD’s fødselsdag, som vi her i 2017 fejrer den 1. juni, i Søborg sker det om formiddagen. Invitation til arrangementet kommer på intranettet i løbet af foråret.

Udgivet i Fælles PSO